Tuesday 3 January 2012

за последен път "Праехидно"/PO BOX: Unabomber last performances!




Последните три дати за "Праехидно" са: 10, 13 и 29.01. 2012 от 19:30ч. в Suspacious ул. "Шести септември" 13, София, билети на касите на Ticketstream (книжарница Orange, магазин Multirama, bar Sziget на пл. Македония и др.) и на място два часа преди представлението. Цена 10/8лв. Не пропускайте!
допълнителна информация - тук

Last performances of POBOX:Unabomber by Zdrava Kamenova and Gergana Dimitrova 10, 13, 29.01.2012at 7:30 p.m.
on 10.01 and 29.01.2012  the theatre performance PO BOX: Unabomber with English subtiles! 
You can see the piece in Suspacious (Sofia, 6th september Str. 13) Welcome! 
Questions, contact with the team    info@a25cultfound.org or +359 878 257 966)
Tickets: 10/8 BGN from Ticketstream
details - here!

снимки/pictures here

интервю/interview

видео/video

blog

26 comments:

почивки лято 2012 в Кушадъсъ said...

аз съм там с неътпение очаквах, поздрави и до скоро

червено вино said...

Постановката е доста модернистична, но интересна! Заслужава си да се гледа, стига да не сте тесногръди! Когато я гледах за първи път очаквах нещо друго, малко бях... думата не е шокирана а по-скоро изненадана. Но втория път като я гледах кяточели повече я разбарах и оцених.

Екскурзии Великден said...

Да, модернистична изглежда постановката. Някой може ли да ми каже колко е дълга? От една страна ми е любопитно да отида да я гледам, от друга незнам ако не ми хареса нещо дали ще издържа до края. До сега съм ходила само на сатиричен театър и много ми хареса, но предполагам, че това ще е доста по-различно.

36 маймуни said...

дължина 90мин. Не е точно сатиричен театър, но пак е и забавно, и сериозно, и някак лично...

почивка в тайланд said...

Лично на мен много ми хареса постановката, защото засяга една доста важна тема над която избягваме да се замислим. Как се променя човечеството и как ще се отрази това на бъдещите поколения, изчезваме ли наистина и колко време имаме... В постановката определено няма сатира, но е приятна за гледане дори от хора, които не търсят нещо по-задълбочено.

почивки said...

Бях и на трите дати на представлението за "Праехидно", които бяха на 10, 13 и 29.01. 2012 от 19:30ч. в Suspacious. Много се радвам, че успях да си закупя билети и за 3-те пъти. Беше наистина прекрасно. Заведох много мой близки приятели и заедно го гледахме. Всичко останахме доволни. Гледахме постановката с огромно желание и очакване да видим как ще завърши. Идеята е изключително важна и сериозна в нея. Става въпрос за човечеството ако някой не е имал късмета да я гледа. Наистина трябва да се замислим над човечеството ни и на къде отива то. Няма да изчезнем в близките хиляди години, но поне трябва да се опитаме да изживеем годините си по-пълноценно и да се занимаваме с по-важни неща през живота си. Благодаря за чувството, което ме накарахте да изпитам докато гледам тази постановка, играхте идеално.

дайвинг сипадан said...

Не съм била на постановката, но мои познати ми казаха, че е била много новаторска, интересна и различна. Любопитството ми се пробуди и бих отишла да я гледам с голямо желание след хубавите отзиви, но за съжаление доста съм закъсняла с това ми желание. Бих искала да попитам организаторите защо пак не организират постановката след толкова добри отзиви?

море в турция said...

Постановката я организират, разбира се, но не в София. На шести този месец е имало постановка във Варна. Все пак дойде лятото и хората започват да пътуват най-често на почивка до Варна и Бургас. Така че като цяло не е чудно, че културния живот се измества на изток към морето :)

почивки лято 2012 в Чешме said...

А в София дали ще има все пак тази година?

почивки лято 2012 в Чешме said...

Това представление "Праехидно" ще бъде много интересно. Надявам се да има и в София в скоро време.

доставка на алкохол said...

Есенно-зимния сезон започват новите постановки във всеки един театър. Вероятно още не са направили програмата за следващото начало на театралния сезон, тъй че едва ли ще отговорят скоро дали ще има постановка в София скоро. Пък и октомври е слез 3 месеца - не е много скоро! Някои трупи обикалят морето съчетавайки работа с почивка. Може да подготвят и нови постановки, още по-добри...

36 маймуни said...

Много се надяваме по някакъв начин да успеем да намерим финансиране, за да продължим да играем "Праехидно" и през следващия сезон. Засега обаче нямаме такова. За съжаление представлението не може да се издържа на "пазарен принциип", т.е. от продадени билети и има нужда от субсидиране, за да се случва.

частна детска ясла в София said...

Представлението "Праехидно" е много добре направено, актъорите се вживяват доста добре и те пренасят в една друга атмосфера. Поздравления за режисъора, наистина се е получило невероятно представление, което си струва да гледаш и то не само веднъж.Силно се надявам и стискам палци да намерите финансиране и да продължите да играете и да ни радвате с постановките.Още малко и се започва с есенно-зимния сезон и се надявам да ни зарадвате. Желая много професионални успехи.

дамска чанта said...

Стана ми доста неприятно като видях, че съм изпуснала датите за представлението "Праехидно". Дано отново да го има и да кажат по от рано, за да си купя билети, понеже знам, че веднага свършват и е съвсам нормално.Чувала съм само хубави отзиви за него. Актъорите така се вживяват и успяват да те пренесат в самият сюжет на постановката, а това е важно.Билетите са на добра цена и мисля, че човек може да си позволи да ходи по често на подобни мероприятия.Дано да се намерят финанси да продължат с постановката.Трябва да има финансиране в тази област.

счетовдни къщи София said...

Много жалко и аз също съм изпуснала това представление, а толкова много ми говореха за него и то все интересни неща.Всички мой приятели които са го гледали бяха останали с приятни чувства.Казаха, че актъорите са играли брилянтно и са предали историята по начин все едно си там и е действителна.С екрана та на сцената е било доста по новаторско и интересно.Силно се надявам, че сега отново ще го има това представление , да се намерят нужните финанси, които са необходими и да почнат пак да го играят.Все пак идва сезона и не бива да се чака в последният момент.

екскурзии карнавал Венеция said...

Ех и аз ще се присъединя към група на пропуснали тази постановка.О това, което чух е била невероятна актъорите са влезли в ролите си и са предали сюжета по възможно най-добрият начин.Но съм сигурна, че сега в този нов сезон няма да ни разочароват и отново ще имаме възможността да й се насладим...и ние, които сме пропуснали.Сцената също е била добре направена.Поздравления и за режисъора.Билетите не са скъпи и може да си позволим да отидем поне веднъж месечно.Както винаги финансите са голям проблем и самите актъори казват, че работят в театъра за усмивките ни, добре, че са филмите и рекламите, от които да печелят и да могат да живеят един хубав живот.

диабетични храни said...

Постановката е много интересна и добре направена.Актъорите се представят блестящо.Много бих искала и тази година да можем да се радваме на постановката.Има какво да се види и научи от нея.Допада ми този бял екран, който са сложили за декор.И аз стискам палци и силно се надявам и вярвам, че ще се намерят хора, които да финансират театъра.Това е едно великолепно изкуство и трябва да сме горди, че имаме такива таланти.Режисъорът на постановката определено си е намерим подходящата работа.

езиков Център said...

Това е една невероятна постановка, която гледах два пъти , като на 2 път заведох много мой близки приятели и заедно го гледахме. Всички останахме много доволни. Гледахме постановката с огромно желание и очакване да видим как ще завърши. Идеята е изключително важна и сериозна в нея. Става въпрос за човечеството ако някой не е имал късмета да я гледа дано тази година да има финанси и отново да бъде на сцена. Наистина трябва да се замислим над човечеството ни и на къде отива то. В днешно време агресията и корупцията с измамите ни е завладяла.Благодаря за статията.

екскурзия египет said...

"За последен път..." звучи много като "никога повече". Искрено се надявам, че не е така и че постановката ще бъде представяна и другите сезони. Публика има определено. Театъра последните години като че си възвърна славата. Макар и да нямат пари хората имат желание и добрите постановки пълнят залата. Ако вие се откажете от постановката, надявам се друга трупа да я върне към живот и към публиката един ден, защото бих я гледала отново :)

supermarket said...

Напълно съм сигурна, че сега в този нов сезон няма да ни разочароват и отново ще имаме възможността да се насладим на постановката, дано да намерят финанси.Дано има повече постановки, за да успеят повече хора да й се нарадват.Сцената също е била добре направена.Поздравления и за режисъора.Билетите не са скъпи и може да си позволим да отидем поне веднъж месечно.Това е една страхотна история за за човечеството ако някой не е имал късмета да я гледа. Наистина трябва да се замислим над човечеството.Много успехи желая.

дайвинг said...

Лично аз гледах тази постановка цели два пъти с различни приятели и страшно много ми хареса.ДАНО да започнат да я дават пак . Добре измислена и идеално изиграна от актъорите е.Сигурна, че сега и в този нов сезон няма да ни разочароват и отново ще имаме възможността да й се насладим.Самата сцена е добре направена.Поздравления и за режисъора.Преди време може би билетите не са били много по джоба, но сега вече са за всеки, стига да има желание и да гледа нещо подобно.Оправдания от гледна точка , че са скъпи билетите няма.

екзотични почивки said...

Това е една велика постановка, която може да бъде гледана от всеки който иска да види нещо по не типично като сюжет, сценарии и самият декор , който е подбран на сцената.Актъорите играят превъзходно, на моменти дори забравяш, че си отишъл на постановка, толкова е реалистична.Дано тази година имам шанса и късмета отново да я гледам, ще заведа и моите родители . Цените на билетите също са на една дост анормална за нашият стандарт на живот , които бихме си позволили стига да имаме желание разбира се, ако не все ще си намира оправдания.

дайвинг египет said...

Хубаво е да се ходи на такива постановки и театри. Има е толкова добри артисти, които се развиват и се снимат масово по българските филми,които последните три години има огромен възход и развитие в това отношение и дано да продължава все така и на Международни фестивали да взимат награди понеже си заслужават. Тази постановка съм я гледала цели два пъти и бих отишла отново с приятели или със семейството си е забавно. Хубаво са я измислили и на моменти забравяш, че това е просто един театър.

дайвинг сипадан said...

Ходила съм на тази постановка и много ми хареса, силно се надявам да я направят пак , за да заведа и родителите ми на които все им обещавам и на края пак сама си ходя или по точно с приятелите ми. На театър поне веднъж месечно е дори здравословно да се иде колкото и глупаво да звучи но те зарежда по един по особен начин. особено ако е комедия. Имаме страшно талантливи български актъори, които почнахме да виждаме и често на телевизионният екран.Дори и цените на билетите не са скъпи.

дайвинг сипадан said...

Ходила съм на тази постановка и много ми хареса, силно се надявам да я направят пак , за да заведа и родителите ми на които все им обещавам и на края пак сама си ходя или по точно с приятелите ми. На театър поне веднъж месечно е дори здравословно да се иде колкото и глупаво да звучи но те зарежда по един по особен начин. особено ако е комедия. Имаме страшно талантливи български актъори, които почнахме да виждаме и често на телевизионният екран.Дори и цените на билетите не са скъпи.

дайвинг египет said...

Беше наистина много приятно така е. Заведох мой близки приятели и заедно го гледахме и всички останахме много доволни. Гледахме постановката с огромно желание и очакване да видим как ще завърши. Идеята е изключително важна и сериозна в нея. Става въпрос за човечеството ако някой не е имал късмета да я гледа. Съветвам ви да поправите тази грешка само не знам дали още я дават , миналата година цели два пъти бях, с различни хора и всеки пък ставаше все по хубава .Билетите вече не са чак толкова скъпи и можем да си позволим веднъж месечно.