Monday 4 May 2015


ИЗДИРВАТ СЕ

ДОБРОВОЛЦИ ЗА ПРОТЕКСТ 7


Интересуваш се от съвременна драматургия и алтернативен театър? Любопитно ти е как се организира и променя едно изключително нетеатрално пространство, за да се превърне в декор на мултижанрово драматургично четене? А какво би било, ако самият ти си активна част от този пърформанс? Или просто имаш няколко свободни дни в периода от 8 до 14 май и ти се върши нещо интересно, нетрадиционно и забавно? Ако някое от тези изречения се отнася до теб, това означва едно – ти си точната маймуна за нас, а ние – точните маймуни за теб!

Трима доброволци ще имат възможността да вземат дейно участие, както в подготовката, така и в самото (не)сценичното оживяване на текста на Джанина Карбунариу – „Михаела, тигърът от нашия град“ (A Mockumentary play) в пространството на бившия клуб ‘Блендер’.
Ако не се притесняваш от няколко дни работа в мрачните подземията на НДК; ако доброто ти настроение е постоянен спътник, дори в ситуации на напрежение; ако ентусиазмът ти е висок, колкото градусите навън, свържи се с нас на имейл 36monkeys@gmail.com или на 088 943 06 60. Но побързайна клона има само три места! С предимство са тези с афинитет към животните, в частност – маймуни и тигри!


Очакваме те!

No comments: